Skip to main content

Popular

Recent

Празник на район Овча купел, 6-ти септември 2020г.

На 6-ти септември, за 32-ра поредна година, с много усмивки, интересни срещи, обичана музика и отлично настроение, Овча купел отпразнува своя районен празник!

В деня на Съединението малки и големи жители и приятели на квартала се събраха в парка в старата част, за да се насладят на богатата и разнообразна културна програма, организирана от СО – район Овча купел.

Честването започна с гостуването на Библиобуса на Столична библиотека, детският писател Димитър Петров – Регин, издателство „Лексикон“ и авторите Денис Олегов и Диана Маркова (Мина Мау), музикантът Симеон Германов.

По време на празничния концерт, продължил повече от 5 часа, присъстващите имаха възможност да се насладят на разнообразни музикални жанрове – фолклор, естрада, поп, блус, рок и др.

Благодарим на всички присъстващи, които изпълниха парка и с доброто си настроение и многото танци превърнаха събитието в уникален празник!

Благодарим на всички изпълнители, които се раздадоха на сцената специално за жителите на район Овча купел и направиха истински купон!

Благодарим на всички танцьори, които въпреки  неравния терен се справиха чудесно, като истински професионалисти!

Благодарим на всички участници, които се включиха и направиха този празник наистина незабравим!

*  Читалище „Пробуда-1926“ – Горна баня

*  НЧ “ Христо Смирненски – 1946″

*   Народно читалище „Никола Йонков Вапцаров-1922“

*  Васко Пиргов

*  Цунами Рок Бенд

*  Група Хоризонт

*  Милена Славова