Skip to main content

Popular

Recent

Десети традиционен районен празник

Десети традиционен районен празник за кварталите „Овча купел 1” и „Овча купел 2” – СО Район „Овча купел” – „МЛАДОСТТА ЖИВЕЕ В НАС” Ви кани около празничната естрада.

 

Тя ще събере талантите на Района и Столицата, която се кандидатира за Европейска столица на културата през 2019 г. НЧ ”Хр.Смирненски 1946”, район „Овча купел”, със спомоществувателството на Дирекция „Култура” на Столична община организира честването на Деня на детето и възражда традицията в навечерието на рожденната си дата – 2 юни. Мотото „Младостта живее в нас” ще подмлади и най-възрастните участници в празника и ще докаже, че духовното огнище е разпалило огъня си, а жаравата на предците ни никога няма да тлее в забвение.

Празникът ще изкачи на естрадата таланти от школи и състави на читалища, училища, детски заведения, а гостуването на певицата Маргарита Хранова ще припомни вечните песни в българската попмузика.

Конкурси, викторини с награди, игри и забавления Ви очакват на 1 юни от 16.00 ч. на площадката пред бл.417 в кв.”Овча купел 1”, пред НЧ”Хр.Смирненски 1946”.

 Заповядайте при нас, за да докажем, че

МЛАДОСТТА ЖИВЕЕ В НАС!