Skip to main content

Popular

Recent

Национална благотворителна кампания за лечение и рехабилитация на хора пострадали при инциденти

Snimka_board-4x3Каним всички колеги – почитатели на българската поп и рок музика на един прекрасен концерт в Зала 1 на НДК на 16 септември от 19 часа.

 

Покани и билети можете да заявите на имейл: sofiasong@abv.bg, както и на телефони: 02 93 77 214, 0889 911 281, 0884 800 008.

 

Ако някой желание да подкрепи каузата, може да закупи билети и в мрежата на мрежата на Eventim и касата на НДК на цена 5, 8 или 10 лв.  или отново да ги заяви на посочените контакти за Ваше улеснение.

По този начин и вие самите ще станат част от благотворителната кауза.

След стартиране на Кампанията, средства бяха предоставени на 5 човека в състояние на „будна кома“ за провеждане на лечение и рехабилитация, но се оказа, че в България има още хора в това състояние, а близките им не могат да си позволят „лукса“ да провеждат лечение в чужбина. Това е и причината да се продължи Каузата за популяризиране на проблема и за намиране на трайно решение с разкриване на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в „будна кома“ в Панчарево.

До настоящия момент със събраните средства и помощта на дарители е извършен ремонт на отделението и са осигурени специализирани легла, но те са крайно недостатъчни за цялостното стартиране на Центъра.

Необходими са и средства за оборудване и обзавеждане.

За повече информация: www.sofiasong.bg и на страницата във facebook: sofiasong

 

Очакваме Ви да присъствате на едно прекрасно музикална събитие в подкрепа на българската поп и рок музика!

За повече информация и уточняване на подробности, може да се обърнете та нашия телефон: 02 9377 214

Прикачени файлове